More Website Templates @ TemplateMonster.com. November 21, 2011!

Lessen info

Lessen en repetiies WCPB: Waar en wanneer?

Wil je op eigen tempo doedelzak, snare-, tenor-, of bassdrum leren spelen in een vriendschappelijk sfeer onder begeleiding van kundige & enthousiaste leraren?
Om Schotse doedelzak of drum aan te leren, wordt iedere donderdagavond samen gerepeteerd van 19-21u. Deze uren worden onderverdeeld om zowel leerlingen, beginnende als gevorderde spelers de kans te geven om zich volledig te ontplooien en dit onder ervaren begeleiding. De lessen vinden plaats in ons oefenlokaal te Snaaskerke, Gistel (wegbeschrijving: zie onderaan deze pagina).
Doedelzak en Schotse drum leert men door samen in groep te spelen, startend op een practice chanter (oefenfluit gebruikt om de vingerzetting en de melodieen aan te leren) of practice pad, in een later stadium naargelang niveau wordt overgeschakeld op pipes & drums.Om de lessen te volgen volstaat een jaarlijkse bijdrage en de eenmalige aanschaf van een ‘practice chanter’ of ‘pad’ en sticks. Deze kan, tijdens de eerste les, bij ons aangeschaft worden.
Van 19-20u repeteren we op de 'practice chanter' & de 'practice pad', en van 20-21u op 'pipes & drums'. Enkele malen per jaar organiseren we ook een oefendag, waarop extra aandacht besteed wordt aan marcheren, onderhoud van instrument, kledij, ....

Wie kan pipes en drums leren?

Iedereen, met een passie voor de Schotse muziek en doorzettingsvermogen, zowel jong als oud, kan doedelzak, snare-, tenor-, of bassdrum aanleren. Muzikale voorkennis is niet noodzakelijk.

Geïnteresseerd of nieuwsgierig?

Mail ons of kom gewoon eens langs tijdens een repetitie in Snaaskerke (Gistel).
Wij repeteren elke donderdag van 19-21u in GBS De Horizon in Snaaskerke (Gistel). Altijd welkom!

Locatie

We repeteren elke donderdag in de Gemeentelijke basisschool "De Horizon", in Snaaskerke, deelgemeente van Gistel.


Routebeschrijving:
Komende van Torhout: Volg de Torhoutsebaan richting Oostende en sla af richting Snaaskerke, wanneer je de afslag Gistel voorbij bent. Volg het kanaal en neem de tweede straat rechts (Dorppsstraat. Wanneer je de kerk voorbijgereden bent, kom je aan de basisschool.

Komende van Oostende: Volg de Torhoutsebaan richting Torhout en sla, net nadat je over het kanaal Plassendale-Nieuwpoort gereden bent,af richting Snaaskerke. Volg het kanaal en neem de tweede straat rechts (Dorppsstraat. Wanneer je de kerk voorbijgereden bent, kom je aan de basisschool.

Komende van Brugge: Neem de E40 richting Veurne en neem de afrit 5 Gistel. Kies voor de richting Oostende en sla daarna rechts af richting Volg het kanaal en neem de tweede straat rechts (Dorppsstraat. Wanneer je de kerk voorbijgereden bent, kom je aan de basisschool.


Lessen Foto